Monday, January 25, 2010

.weekend kuwh.

tanggal 24 jan 2010 (1pm-9pm), aku, amy n nasaei ke times square tuk berjupe h0smate lame kit0rg (xtermasuk nasaei keh!)... mmg s0not gile jupe mayah n mc sya nih... MySpace
mc sya plaks xberenti berckp (pot pet pot pet) dr awl kit0rg jupe smpai ke balik...bnyk t0l cite dye...ku sngka kn dye da bertunang(wlp0n xcaye sket p0m) rupenye x lg, hampeh t0l mc sya nih...hahah.... ari tuh, aku xbersh0pping mane p0n, cume beli bj ala yuna sehelai...
semngt cr kt times, tp bayang baju p0m xnmpk...(kecian pakcik nasaei, smpai lenguh2x kaki dye cz tlgkn crkn bj peveret aku tuh)...
last2x, kt kl sntral gk, tempat sh0pping aku.... hee~
penat jugak la jln satu ari...
bile da smpai kt stesen pdg jawa tuh, ngan smgtnye nk blk, didapati helmet kura2x hak milik h0smate aku, ilank...! MySpace
yg tggl nye hanyalah tali semate...hampeh nye pencurik... kerat tali pakai pisau...helmet amy yg full tuh, xde plak dicurik nye...
terpkse la aku mengeraskn kepale aku nek m0to smpai blk uma.... malu w0oo....
aku nk ny0rok blkg amy p0wn, da terang2x owg nmpk gk cz aku yg duk kt blkg.... da la lalu jln besar, kt traffic light plak, berenti nye punye la lame (wlp0n xlame mane, tp malu punye psl, mmg rase agak lame gile)...
dlm kpale nih, cm xcaye lak kes cmni berlaku kt diri sndirik...kenangan... xpew2x, siapla pencurik, aku da sumpah k0, nightmare smpai ke mati... MySpace
0k la, kt bwh nih, pic2x kit0rg time kuar.. mmg lupe kejap mslh bile da hang 0ut ngn kgkwn ni...
.: amy + mayah:.
(pandgn berlainan, xshati sejiwa t0l, hehe)
.: mayah + idah + mc sya + amy :.
(gurlfwen!)

.: nasaei + amy + idah :.
(b'picca smbil tggu kedtgn mc sya + mayah)

.: pr0mote slipa 'cr0cs' tiruan :.

.: mc sya muah2x kat idah :.

tanggal 25 jan 2010 lak, ari ni, aku start masuk bengkel blaja nek m0to...
takut gile + excited...
dgn penuh kesabarannye, cikgu kt metr0 driving tuh ajar aku tatih2x bwk m0to..
mule2x, slps bc bismillah, hembus2x kt m0to tuh, aku sl0w2x press minyak slps di explain dgn detail skali oleh cikgu(tataw name pe, hehe)... uuuuiiiiitttttttttt, fuh.... seb bek xjatuh...
susah gile nk imbang beb... ingtkn cm beskal je leyh imbang sng2x...
hampir2x nk jatuh gk... lame2x, bleyh la sket2x keliling litar tuh wlp0n kt titi, afta 3 kali percubaan br berjaye.. yes! c0ngret2x, (clap2x) tuk diri sndirik... MySpace
mmg da krem r kaki n tgn aku, duk bwk m0to tuh... rsenye pengalaman aku nih, same je cm 0wg len yg xpndai bwk m0to sblm msuk bengkel blaja m0to, kan2x..??
hehe, 0k la... tu jek tuk diz sessi0n, da kul 2.30 am ni...
esk kne bgun awl...
babai!

No comments:

Post a Comment

CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »