Friday, February 19, 2010

.hari yg agak malang.

ni angkara lif nye pasal..
kalu bukan sbb tuh, xde nye aku rase ari smlm (jumaat, 19/2/2010) ari yg agak malang buat ku..
uish, leyh lak nk slhkn nde len, xbek t0l syahidah ni.. MySpace
huhu...
nk dijadikan cite la, aku nk g la naik tgkt 5, nk jupe kak ju (assist c0ordinat0r postgraduate) nk setelkn hal penangguhan ptptn.
tyme tuh, aku tgk lif kat tgkat 5 (aku duk kt tgkt 1 time tuh)...
issshhhh (ssh gk nk tekan punat lif ni)...
tetibe....
aku berm0nolog sendirian, " eh, aku da start l0m mesin milling td??, bek aku tgk jap, lgp0n lif ni lambat ben0r nk trun." (lif kt bl0k bekas blok OM ni mmg lembab, jgn mara yek dak ucuk..)
dgn sepantas kilat, aku lari2x anak masuk lab aku, intai dr lua tgk mesin da start l0m..
fuh, seb bek da start, kalu x, rugi je dlm setgh jam.... (mesin aku tuh kne kerja selama 5jam sehari)..
nk kejar lif nye sal, dgn terer nye aku melangkah ja0h, mel0mpat dan seangkatan dgn nya, then...
"gedebuk"... MySpace
at0i!..
tgk kiri kanan kiri kanan lik....
fuuuhhhh...! seb bek xde 0wg tgk... MySpace (kne pk malu dul0w, yg ke2, br pk saket-->motto aku sndirik)
tetibe terase pedih kt kaki....
huk2x, merah membulat... saket....
aku wat2x thn...
aku nek lif ngn selamba nye, sib bek lif ni maintain kt tgkat 1, kalu x, rugi jek...
smpai tgkt atas, tgk line clear, aku selak kain baju kurung aku, tgk lutut aku...
huk2, terk0yak kulit..
da la kt tmpat same injured 4 bulan lps...
aku jln pelan2x pegi pejabat kak ju..
xthn sgt, mintk tisu ngn kak ju, kaki aku da berdarah truk, kalut kak ju.. thnx 4 ur c0ncern kak ju..
cmtuh la cite dye, seb bek ade 1st aid kit kt dlm lab, aku p0n aplikasi la spt nurse yg rawat aku dul0w..
skunk, aku thn saket aje...
tid0w p0n kne ati2x, dak ucuk la tmpat aku ngadu saket...
thnx dak ucuk! MySpace
ehhee... =)

1 comment:

CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »