Friday, July 30, 2010

welc0me back!!

winduuuuuuunyeee kat my blog ni... berhabuk da p0m.. s0wie ye my dear... hmm, tempat aku mengadu perasaan (fb) dah p0m aku deactive kn.. xde ati da nk berfesbuk.. tgk 'dia' juz make me sad jewk.. :( 'dia' hepi2x jek berk0men ngn kgkwn, my c0mment diign0rekan... xpew, asalkn 'dia' hepi... sungguh aku xrase lalu da ngn fesbuk, mybe tuk for a while.. tp tataw r.. mybe lame, maybe kejap jek.. lgp0n, aku da xde peminat dlm fb tuh (wek, pasannye..... ;p)... ari ni (jumaat, 30hb) ari yg plg aku ingati.. ari ni aku penat gile ngn keje lab aku, n0n st0p dr pg smpai ptg, krem da kaki.. tp smgt nk siapkn keje nye sal, snggup saketkn bdn.. (s0wie ye wahai bdn)... aku wat sume ni p0m, nk lupekn sume pr0b yg ade dlm benak pale aku ni... blk ptg tuh, aku mmg bersmgt tuk me'nyetel'kn pr0b aku yg aku cube lupe satu ari... tp last2x, makin teruk jdnye (sbb tu r aku 0ff fb jap)... dlm ati, sgt xsanggup dgn masalah tuh, tp apekan daya, da terlpas ckp, terlps perilaku.. hurt him, hurt myself t0o... m0od aku sgt xbape bek sbnrnye (mud p0mpuan skali sbln)... tp tu la, nk bg kaum adam phm, ssh kut.. ditambahkn lagi ngn kesalahan2x aku yg lalu, lg la xdpt 'dia' nk terime.. ntah nape, ari ni aku xde mud sgt nk pujuk memujuk, xmcm2x b4 ni... rase cm nk ketuk2x jek bdn ni, nape bodoh sgt.. tgk, sape yg sedey sgt2x... xke bodoh tuh... terpkse la, sndiri buat sndirik tanggung.... afta selasa, ari penentuan kit0rg... aku rase xsnggup je nk tggu smpai ari tuh.. ikut ke ati, nk je aku tep0n 'dia', nk setelkn mslh tuh... tp.. tp... tp... aku da malu... lgp0n, 'dia' xkan nk lyn dah aku... mmg ptt p0m aku diperlakukan cmtuh... ape aku tulis ni, aku xarap p0n 'dia' baca.. sekadar coretan luahan perasaan sedey aku... papep0n, i really l0ve him very much... sgt2x...!!! (da mule berair air mate, dah2x, ckup2x, banjir dlm bilik nanti, kuatkn diri syahidah!!!)... wlp0n jika kita xditakdirkn tuk bersama di dunia ni, ayang arap, kite ditemukan diakhirat kelak... amin...

hati yg terluka,
miss shikamaru
CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »